Solcellepanel

Solenergianlegg oppfyller ofte ikke estetiske krav. Soltaket SUNSTYLE setter her nye stan-darder. Det består i hovedsak av kvadratiske solcellepaneler som legges i skjellform direkte på en passende underkonstruksjon på tak-fundamentet, slik at taket gir et flott inntrykk. Solcellepanelene erstatter tradisjonelle taksteiner. De overtar alle funksjonene til en takoverflate med tanke på tetthet, kvalitet samt holdbarhet – og produserer samtidig ren strøm. Det patenterte SUNSTYLE-taket føyer seg naturlig inn i ethvert taklandskap takket være det elegante utseendet. Det er derfor den ideelle løsningen for nye og rehabiliterte bygg samt for energisanering av tak.

SUNSTYLE egner seg like godt for industri-bygg med store overflater som for små og store bolighus, og kan integreres i ulike takformer. Gjennomsiktige taksteiner som slipper lys inn i bygningen samt strømproduserende sluttpaneler gjør systemet komplett.

Solcellepanelet som holbart bygningselement

SUNSTYLE-solcellepanelet er utviklet som et energieffektivt og holdbart bygningselement. De krystallinske solcellene som er integrert i panelet, er innkapslet i et fleksibelt og stabiliserende lag polyvinylacetat (PVAc). På forsiden er det beskyttet av et seks millimeter tykt, herdet solglass, på baksiden av et lag resistent plast (Tedlar). Kantene på panelet er forseglet, og det er ikke nødvendig med aluminiumsrammer for å holde fuktighet ute. Det gjør SUNSTYLE til et bygningselement med spesielt lang levetid.

  • Solcellepaneler erstatter den tradisjonelle takbelegningen
  • Kan monteres på konstruksjoner ned til 3° (eventuelt med undertak)
  • Maksimal effekt per kvadratmeter:
  • 155 watt peak
  • Ytelsesgaranti: 25 år
  • Grundig testet

SUNSTYLE fremstilles i samsvar med standarden EN 61215 og kravene i verneklasse II (Solcellepanelene blir testet både for styrke og holdbarhet, både med tanke på kulde, varme, fuktighet, hagl, vind og snø).